• Avoinna ma-pe 6-21, la 7-21 ja su 8-20
  • Puh: 015 431683

PALVELUT

Autolle

Teboil Lapaskankaalta monipuoliset autotarvikkeet sekä voiteluaineet ja kemikaalit. Myymme lisäksi pesupoletteja Bosch Car Service Puulan Koneen (Teollisuustie 1) SONAX-autopesuun, joka on auki 24/7.

Autotarvikkeet ja -kemikaalit

Kattava valikoima autotarvikkeita ja -kemikaaleja.

Voiteluaineet

Laaja valikoima Teboil-voiteluaineita: esim. moottori-, vaihteisto-, hydrauliikka- ja teräketjuöljyt.

Nestekaasut

Kattava valikoima nestekaasua teräs- ja komposiittipulloissa.Autotarvikeosastolta löydät muun muassa kattavan valikoiman Bosch-pyyhkijänsulkia, Teboil-voiteluaineita ja Carlake-autonhoitotuotteita. Valikoimaamme kuuluu myös Clen-tuotteet, joihin lukeutuu esimerkiksi painepesurit, imurit, uppopumput ja vesiautomaatit.

24h automaatista ja itsepalvelumittareista

Polttoaineet

Tankkaa edullisesti Teboililla. Alennusta polttoaineesta Teboilin asiakaskorteilla.

Avoinna 24 h

Automaatti on avoinna 24/7. Myös raskaan liikenteen D-automaatti palvelee 24 h vuorokaudessa.

Bensaa

Teboililta korkealaatuiset 95 E10 ja 98 E5 polttoaineet.

Dieseliä tai polttoöljyä

Kesä- tai talvilaatuista dieseliä ja moottoripolttoöljyä. Myös AdBlue-liuos.Polttoaineiden maksu kassalle sekä 24 h kortti- ja seteliautomaatti.

Palvelut

Ihmisille

Pidä huolta autosi lisäksi itsestäsi.

Siistit ja tilavat WC:t

Inva-WC ja lastenhoitohuone. Lasten leikkipaikka sisällä.

Veikkaus

Veikkaus-toimipiste ja RAY:n peliautomaatit.

Peruselintarvikkeet

Lahjatavaroita, pullo- ja tölkkipalautus kassalle.Kahvilastamme löydät kahvin, teen ja kaakaon lisäksi sekä makeita että suolaisia kahvileipiä. Myös paninit kuuluvat kattavaan valikoimaamme.

Myymälän puolelta on saatavilla elintarvikkeita, joiden avulla loihdit mökillä mukavan iltapalan. Meiltä löydät myös kaiken tarvittavan grillaamiseen.

Uudesta lähituotemyymälästämme löydät kangasniemeläisiä käsityötuotteita, joista suuri osa on luomu-tuotteita. Valikoimasta löydät muun muassa käsityönä valmistettuja kynttilöitä, keramiikka-tuotteita, marmeladeja ja mehuja sekä lastenkirjallisuutta. Tervetuloa tutustumaan!

Meiltä löydät jotakin kaikille

Paras paikka ryhmille

Olit liikkeellä sitten urheilujoukkueen kanssa tai matkalla sukujuhliin kannattaa tulla meille.

Teboil Kangasniemeltä löydät kattavat tilat ja palvelut kaikenkokoisille ryhmille. Laajasta ruokatarjonnastamme löytyy varmasti kaikille mieluinen vaihtoehto.

Ruokailemaan kannattaa suunnata isommallakin porukalla, sillä yli 15 henkilön ryhmät saavat 10% alennuksen aamupala- ja lounasvalikoimistamme. Lisäksi kuljettaja ja matkanjohtaja ruokailevat ilmaiseksi, kun ryhmän koko ylittää 15 henkilöä. Ilmainen ruokailu koskee samoja tuotteita, jotka ryhmälle on tilattu.

Ryhmien ruokatilaukset tulee ilmoittaa viimeistään kolme päivää etukäteen soittamalla numeroon 040 844 3220 tai sähköpostitse osoitteeseen info(at)teboilkangasniemi.fi. Mainitsethan samalla mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiva tauko!