• Avoinna ma-pe 6-21, la 7-21 ja su 8-20
  • Puh: 015 431683

KOKOUS- JA SAUNATILAT

Modernit

Kokous- ja saunatilat Suomen kauneimmissa maisemissa

Järjestä tilaisuutesi Suomen kauneimmassa kunnassa!

Teboil Kangasniemen uudet kokous- ja saunatilat tarjoavat loistavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle niin yrityksille, yhdistyksille kuin yksityisillekin.

Kokoustilan pitkä 16 hengen neuvottelupöytä, mukavat istuimet sekä moderni ja helppokäyttöinen AV-järjestelmä takaavat laadukkaan kokemuksen oli kyseessä sitten kokous, asiakastapaaminen tai koulutustilaisuus.

Mukava oleskeluhuone ja tilava sauna siirtävät ajatukset työstä vapaa-aikaan, jolloin pitempikään istuntorupeama ei pääse uuvuttamaan.

Liikenneaseman kattavat ravintolapalvelut mahdollistavat monipuolisen tarjoilun tilaisuutesi yhteyteen.

Hinnasto

Tutustu kokous- ja saunatilojen hinnastoon alta:

Kokoustilat, Teboil Kangasniemi

Kokoustilat

Alkaen 25 ‚ā¨/h tai 100 ‚ā¨/pv√§

Kokoustilojen varustukseen kuuluu 16 hengen neuvottelupöytä, tehokas Vivitek-videoprojektori, laadukas Genelec-äänentoistojärjestelmä, suuri valkokangas ja perinteinen tussitaulu sekä maksuton WLAN-internetyhteys.

Neuvottelupöytä on varustettu pöytäkaivoin, joista saa mm. latausvirtaa tietokoneille, tableteille ja matkapuhelimille. Videoprojektoriin ja äänentoistojärjestelmään kytkeytyminen tapahtuu myös pöytäkaivon kautta. Tiloissa ei tarvitse siis etsiä latausvirtaa tai kompastella lattialla lojuviin johtoihin.

Kokoustilaan on mahdollista saada tarjoilua sopimuksen mukaan. Tilasta löytyy myös pieni tarjoilukeittiö.

Sauna- ja oleskelutilat, Teboil Kangasniemi

Sauna- ja oleskelutilat

Alkaen 49 ‚ā¨/h tai 100 ‚ā¨/3h

Suuret saunatilat tarjoavat rentouttavat löylyt esimerkiksi kokouksen tai koulutuksen päätteeksi. Lauteille mahtuu hyvin 12 henkilöä kerrallaan. Suihkutiloista löytyy 4 suihkua, joten ruuhkaa ei pitäisi suihkussakaan päästä muodostumaan.

Oleskelutilasta löytyy kaksi nojatuolia, sohva, naulakko ja pieni keittiö. Pukuhuone on tilava ja sen yhteydessä on myös WC-tilat.

Tilava ja valoisa kokoushuone tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuudellesi

Genelec-äänentoistojärjestelmä

Kokoustilasta löytyy laadukas Genelec-äänentoistojärjestelmä

Tummanpuhuvassa oleskelutilassa voi rupatella ennen löylyihin siirtymistä

Pukuhuone on tilava ja siitä on käynti myös parvekkeelle

‚ÄúUudet kokoustilat ovat hienot ja tilavat. Vuokrattavissa on my√∂s kerrassaan upea ja tilava sauna. Ruokailun j√§lkeen voi siirty√§ yl√§kerran tiloihin esim. kokoukseen‚ÄĚ

Heikki H., TripAdvisor palaute

Kokous- ja saunatilojen varaustilanne

Katso alla olevasta kalenterista kokous- ja saunatilojen varaustilanne.

Varausohjeet

Kokous- ja saunatiloihin liittyvät tiedustelut voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info (a) teboilkangasniemi.fi. Palvelemme teitä myös puhelimitse numerossa 015 431 683.