CLEN tuotteet ovat saapuneet valikoimaamme

Valikoimaamme on saapunut CLENin, suomalaisen yli 30 vuotta vanhan laadukkaan tuotemerkin tuotteet. Hyllystämme löydät mm. painepesurit, uppopumput, vesiautomaatit ja imurit. Jos etsimääsi tuotetta ei löydy valikoimastamme, voimme tilata sen noudettavaksi myymälästämme.

Clen-tuotteet valikoidaan ja suunnitellaan pohjoisiin oloihin mahdollisimman hyvin sopiviksi. Laadukkaat Clen-tuotteet tunnetaan koko maassa jo kolmenkymmenen vuoden ajalta ja toimittamiamme laitteita löytyy laajasti kodeissa, maatalouksissa, teollisuudessasekä julkisen sektorin organisaatioissa. Cleniin voi luottaa!


Toiminnassamme vaalimme kest√§v√§√§ kehityst√§ ja suosimme ymp√§rist√∂yst√§v√§llisi√§ ratkaisuja ja tuotevalintoja. Painepesurit ja imurit valmistaa Eurooppalainen IP Cleaning -konserni, joka on maailman suurimpiin kuuluva puhdistusalan koneita valmistava yritys. Yritys on my√∂s maailman suurin teollisuusimureiden valmistaja. Pumput valmistaa DAB Pumps Group, joka kuuluu DWT Group -konserniin. Tuotanto on ISO 9001 -laatusertifioitu. Clen-tuotteet ovat tunnettuja edistyksellisest√§ tekniikastaan, tehostaan ja kest√§vyydest√§√§n.

Tule tutustumaan valikoimaan jo tänään!