Kura, räntä, lumi ja tiesuola - Autoa on hankala pitää näillä keleillä puhtaana, mutta säännöllinen pesu on kuitenkin tärkeää muistaa

Kangasniemen ainoa automaattinen autopesula palvelee nyt kellon ympäri - 24/7. Pesupoletit on nyt myynnissä myös Teboil Kangasniemellä.

Pimenevät illat ja epävakaiset talvisäät tuovat mukanaan omat haasteensa myös autoilijoille. Ajoneuvon valojen ja pyyhkijänsulkien kunto kannattaa tarkistaa. Lisäksi lasinpesunestesäiliö on syytä täyttää pakkasta kestävällä pesunesteellä. Tienpinnasta nouseva tiesuola sottaa tuulilasin nopeasti sellaiseen kuntoon, ettei ajaminen ole enää turvallista, ellei pesunestettä löydy.

Useimmille autonpesu on säännöllinen ympärivuotinen rutiini, jolla auto pidetään kiiltävän puhtaana. Auton puhtaanapidon merkitys korostuu etenkin syksyllä ja keväällä, kun lämpötila sahaa plussan ja pakkasen välillä. Tuolloin teiden pinnalle levitetään usein tiesuolaa, joka on omiaan vauhdittamaan korroosiota. Autonpesusta ei tähän aikaan kannata tinkiä, sillä säännöllinen pesu minimoi tiesuolan aiheuttamat haitat. Samalla voit nauttia kiiltävän puhtaalla autolla ajamisesta.

Puhdas auto on osa turvallista autoilua

Puhdas auto on myös turvallisuustekijä. Puhtailta ja käsitellyiltä lasipinnoilta sadevesi ja tiestä nouseva kura vierii pois kuin itsestään. Hyväkuntoiset pyyhkijänsulat ja lasipesuneste auttavat pitämään tuulilasin selkeän puhtaana. Autoa pestessä kannattaa muistaa puhdistaa lasipinnat myös sisäpuolelta. Lasipintoihin kertynyt pöly voi aiheuttaa ikävän yllätyksen auringon paistaessa matalalta.

WashTec-pesupoletit nyt myös Teboil Kangasniemeltä

Helppo ja tehokas tapa huolehtia autosi puhtaudesta on Puulan Koneen automaattinen WashTec-autopesula, joka palvelee autoilijoita kellon ympäri. Lukuisista pesuvaihtoehdoista löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan pesun. WashTec-pesupoletit ovat myynnissä nyt myös Teboil Kangasniemellä aukioloaikojen puitteissa. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman Bosch-pyyhkijänsulkia sekä Carlake-autonhoitotuotteita, joiden avulla voit viimeistellä pesuoperaation tulokset.

Muista myös hyödyntää pesupassi, jonka avulla saat joka 6. pesun ilmaiseksi!*

Lue lisää TÄÄLTÄ.

Päivitetty 10.12.