Laajennus toi mukanaan muutakin kuin suuremmat toimitilat

Vuodenvaihteessa valmistuneiden laajennustöiden myötä Lapaskankaan Teboilille tuli paljon muitakin uudistuksia suurempien sisätilojen lisäksi.

Näkyvin uudistus lienee uusien kokous- ja saunatilojen valmistuminen kiinteistön toiseen kerrokseen, jota ei ennen laajennustöitä ollut olemassakaan. Tilat ovat vuokrattavissa niin yritysten, yhdistysten kuin yksityistenkin käyttöön.

Moneen tarpeeseen taipuvat kokous- ja saunatilat luovat hyvät edellytykset onnistuneelle tilaisuudelle. Moderni kokoustila, mukava oleskeluhuone ja tilava sauna mahdollistavat asiakastilaisuuksien, kokouksien, koulutuksien tai vaikkapa saunailtojen järjestämisen. Liikenneasemalta löytyvät kahvila- ja ravintolapalvelut ovat helposti yhdistettävissä tilaisuutesi tarpeisiin.

Näyttävä julkisivu

Nykyisellään liikenneaseman julkisivu on varsin näyttävä etenkin Mikkelin suunnasta katsottuna. Rakennuksen korkeat ikkunat ja pimeän aikaan toimiva valaistus luovat komean näyn valtatien kulkijoille.

Valtatiellä sijaitseva kiertoliittymä sekä pihan hyvät pysäköintimahdollisuudet tekevät liikenneasemalle pysähtymisen helpoksi niin yksityis- kuin ammattiautoilijoillekin. Teboilin D-automaatti ja tilava rekkaparkki tekevät liikenneasemastamme sujuvan taukopaikan myös raskaalle liikenteelle.

Selkeä ja siisti kokonaisuus

Kokonaisuutena liikenneaseman suunnittelussa ja palvelumuotoilussa on keskitytty selkeyteen ja siisteyteen. Meille on mukava tulla ja meiltä lähtiessä on hymy huulilla!

Tule sinäkin tutustumaan uudistuneelle Teboil Kangasniemelle!