Tänä vuonna päätimme antaa asiakkaillemme joululahjaksi mahdollisuuden ainutlaatuiseen joulusaunaan!

Joulu on rauhoittumisen ja yhdessäolon aikaa. Joulu tarjoaa mahdollisuuden laittaa työ- ja koulukiireet sekä muut arjen haasteet hetkeksi sivuun. Jouluna tavallisesti hillitty ja hiljainen suomalainen saattaa toivottaa hyvää joulua tuiki tuntemattomalle vastaantulijalle. Joulussa on taikaa.

Meille suomalaisille saunominen on yleinen tapa rentoutua jouluna. Saunan rentouttava vaikutus auttaa joulunviettoon rauhoittumisessa. Saunassa voi olla hiljaa ja keskittyä omiin ajatuksiinsa tai keskustella kanssasaunojien kesken. Sauna on paikka, jossa kaikki ovat tasa-arvoisia. Kaikki istuvat samoilla lauteilla, tittelit ja arvonimet jäävät pukuhuoneen puolelle. Saunassakin on taikaa.

Koska kaikilla ei välttämättä ole mahdollisuutta kokea joulusaunan taikaa kotonaan, päätimme antaa saunamme asiakkaidemme käyttöön jouluaattona.

Sauna laitetaan lämpiämään heti ovien auetessa. Ensimmäisenä lauteille pääsevät naiset, joiden vuoro alkaa kello 9.00 ja päättyy kello 11.30. Miesten vuoro alkaa puolestaan kello 12.00 ja päättyy 14.30. Saunomaan mahtuu kerrallaan noin 10 henkeä. Vilvoittelemaan pääsee pukuhuoneen kautta parvekkeelle. Tuothan mukanasi oman pyyhkeen ja pesuaineet. Tervetuloa!

Hyvää joulua!