Näin joulua vietetään Teboililla

Osallistu joulunodotukseen Teboililla - Nämä päivämäärät kannattaa laittaa ylös!

Vilskettä ja vipinää riittää tulevalla joulunalusviikolla myös Teboililla! Meidän omat joulutontut ahkeroivat kovasti jouluvalmistelujen parissa, joihin lukeutuu esimerkiksi jouluruokien valmistusta ja joulutorttujen paistoa. Te, arvoisat asiakkaamme, pääsette nauttimaan veloituksetta joulukahveista torttujen kera tiistaina 18.12. klo 6-18.

Joulunodotus täällä Lapaskankaan Teboililla huipentuu ensi viikon perjantaina ja lauantaina (21.-22.12.), kun noutopöytäämme katetaan mahtava kattaus jouluherkkuja! Tarjolla on tietenkin perinteisesti joulukinkkua, laatikkoruokia, karjalanpaistia sekä uunilohta, mutta tarjolla on myös joitakin erikoisuuksia. Joululounaan sisältö julkaistaan kokonaisuudessaan maanantaina.

Jouluun rauhoittumisen aloitamme  torstaiaamuna 20.12. klo 8 perinteisellä Jouluhiljentymisellä, johon sisältyy joululauluhetki, Kangasniemen seurakunnan sekä Kangasniemen yrittäjien joulutervehdykset. Tilaisuuden jälkeen nautitaan yhdessä seurakunnan tarjoamat aamukahvit. Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan joulutunnelmasta kanssamme!

Aukioloaikamme poikkeavat joulunaikaan normaaleista seuraavasti:

24.12. Jouluaattona klo 8-15,
25.12. Joulupäivänä klo 10-18,
26.12. Tapaninpäivänä klo 8-22.

Rauhallista joulunodotusta toivottaa Teboilin väki!